2 de octubre de 2012

Catalunya - a on canalitzar les queixes sobre les retallades de les hores del suport NEE

Avui us passo la informació des de la plataforma per l'escola inclusiva. En propers dies - via administrativa oficial a on s'ha de recórrer per reclamar retallades de les hores del suport de les vetlladores en col·legis ordinaris on van els vostres nens amb necessitats educatives especials NEE.


Plataforma per escola inclusiva ha habilitat el correu escolainclusivaenperill@gmail.com per canalitzar totes aquelles queixes o consultes sobre la disminució de prestacions en casos concrets (tal nen de tal escola ...)

Us demanen si us plau que en l'assumpte del correu, la primera paraula sigui RETALLADES (en majúscules) seguit del nom centre - nom del nen. Per exemple: RETALLADES CEIP Lope de Vega - Pepito Pérez. Això ens facilitarà la feina a l'hora de gestionar el correu.


Quin son els indicadors que ens mostren una disminució dels serveis?

  • - Que el centre no faciliti el PI Plan Individualitzat des de el principi de curs.
  • - Que el centre no convoqui una reunió d'avaluació i revisió del PI en un termini de dos mesos.
  • - Que el centre no informi als pares dels ajust i suports previstos per al seu fill durant el curs.
  • - Qualsevol tipus de retallada dels serveis previstos (disminució d'hores de vetlladora, etc.)
  • - Pressions de qualsevol tipus per derivar el nen cap a centres d'educació especial. 

Quan ens envieu un correu, procureu donar-nos tota la informació possible, inclosos els mitjans per contactar amb vosaltres (telèfon, mail, etc). Recordeu que els correus que envieu a aquesta adreça NO son públics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nicolau tiene 8 años y dos ordenadores que maneja como le da la gana, está acabando con vida del tercer iPod y no soporta ruidos fuertes. Empezó hablar antes en inglés que en catalán o castellano. Su primera palabra era “dit” – dedo en castellano – yo estaba de viaje y me llamaron desde casa para decir: ha dicho “dit”.. todavía recuerdo la habitación del hotel donde entonces estaba.. grabada ya para siempre en mi cabeza… Nicolau esta dentro del Trastorno Espectro Autista y su mundo es sorprendente y enriquecedor, es un privilegio estar invitado a conocerlo. Quiero que lo conozcas también.