13 de agosto de 2015

27 de setembre del 2015 Eleccions al Parlament de Catalunya: prioritats en salut mental

 Eleccions al Parlament de Catalunya:  "Quines prioritats marquem en salut mental?"

Per aquests de vosaltres que hi aneu a les reunions i meeting electorals, dia 27 es votará moltes cosas, tambe atencio a la salut mental.. (per poc atractiu i populista que es per els candidats, pero macos: aixo tambe ens importa).

Amb la mirada posada a les properes eleccions del 27S, la Federació Salut Mental Catalunya i AMMFEINA Salut Mental han posat a disposició dels partits polítics un seguit de propostes i reflexions amb la intenció que les incloguin en els programes electorals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nicolau tiene 8 años y dos ordenadores que maneja como le da la gana, está acabando con vida del tercer iPod y no soporta ruidos fuertes. Empezó hablar antes en inglés que en catalán o castellano. Su primera palabra era “dit” – dedo en castellano – yo estaba de viaje y me llamaron desde casa para decir: ha dicho “dit”.. todavía recuerdo la habitación del hotel donde entonces estaba.. grabada ya para siempre en mi cabeza… Nicolau esta dentro del Trastorno Espectro Autista y su mundo es sorprendente y enriquecedor, es un privilegio estar invitado a conocerlo. Quiero que lo conozcas también.