4 de mayo de 2015

Xerrada sobre el trastorn de l'espectre autista, 17 de maig Barcelona, Teatre Lliure

Dia 17 de maig a Teatre Lliure (carrer Montseny, 47 Bcn), arran de les funcions d'El curiós incident del gos a mitjanit, es fará una xerrada per parlar de la síndrome d'Asperger i dels trastorns de l'espectre autista.
Seran a la taula el dibuixant Miguel Gallardo. Gallardo té una filla amb autisme, la Maria, que ha estat la protagonista d'alguns dels seus àlbums; el miniaturista Marco Navas, amic de Gallardo i que pateix ell mateix  la síndrome d'Asperger; el psicoanalista Ivan Ruiz, director del documental Unes altres veus i president de l'Associació TEAdir que agrupa pares i mares i altres familiars de persones amb autisme, i Julio Manrique, director de l'espectacle.
Moderarà la xerrada Montse Abbad, periodista vinculada amb Televisió Espanyola, padrina de la filla de Gallardo i guionista i impulsora del documental sobre ells dos Maria i jo.
Les entrades per a l'espectacle estan exhaurides, i l'entrada a la xerrada és lliure però limitada a l'aforament de la sala.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nicolau tiene 8 años y dos ordenadores que maneja como le da la gana, está acabando con vida del tercer iPod y no soporta ruidos fuertes. Empezó hablar antes en inglés que en catalán o castellano. Su primera palabra era “dit” – dedo en castellano – yo estaba de viaje y me llamaron desde casa para decir: ha dicho “dit”.. todavía recuerdo la habitación del hotel donde entonces estaba.. grabada ya para siempre en mi cabeza… Nicolau esta dentro del Trastorno Espectro Autista y su mundo es sorprendente y enriquecedor, es un privilegio estar invitado a conocerlo. Quiero que lo conozcas también.